Toimitusehdot

  • Alle 18-vuotiaiden tilaukset tulevat olla todistettavasti HOLHOOJAN hyväksymiä.
    Asiakkaan tulee olla täysi-ikäinen luonnollinen ja täysivaltainen henkilö. Myös oikeushenkilö eli yritys voi olla Asiakas, mutta tällöin Asiakkaalla ei ole kuluttaja-asiakkaille tarkoitettuja oikeuksia, kuten sopimuksen peruuttamisoikeus näiden ehtojen Palauttaminen ja vaihto -kohdan mukaisesti.
  • Emme luovuta asiakastietoja suoramarkkinointi käyttöön tai kolmansille osapuolille.
  • Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.
  • Tutustu 14 päivää tilaamiisi tuotteisiin ja varmistu kaikessa rauhassa, että ne ovat kaikin puolin sellaiset kun mielikuvasi on ollut tuotetta tilatessasi.

 

Asiakaspalautukset

 

  • Jos tuote ei tutustuttuasi vastaa odotuksiasi voit määrä ajan puitteissa ( 14 pv ) palauttaa sen ilman selityksiä tai kyselyjä
  • Huomioithan, että tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Mikäli tuote on ollut myyntipakkauksessa pakkauksen tulee olla mahdollisuuksien mukaan moitteeton. Huomioithan että mittatilaustuotteille eli ns.metritavarana myytäville tutteille (kankaan ei täydet rullat yms.) ei ole kuluttajasuojalain mukaista 14 päivän palautussoikeutta. Nämä tuotteet ja/tai palvelut ovat yksilöllisiä juuri sinulle tilauksesta leikattuja ja/tai valmistettuja.
  • Tällä hetkellä käytössämme ei ole postin asiakaspalautus sopimusta. Palautukset tulee suorittaa asiakkaan omalla kustannuksella, jolloin vähennämme palautettavasta summasta vain lähetyskulut.

 

Teemer ei vastaa kuljetuksesta johtuvan tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista haitoista. Teemer pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan, joihin asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava. Asiakkaan on reklamoitava suoraan kuljetusyhtiöön ( pääasiallisesti Posti)